Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Επισκόπηση Βασικών Χρήσεων Χυμού ΝΟΝΙ

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Dr Steven Hall από την Ουάσιγκτον, ιατρού από τον οποίο έχουμε πάρει συνέντευξη και ο οποίος χρησιμοποιεί χυμό Νόνι: " ο χυμός Νόνι όχι μόνον έχει πολλά προτερήματα, αλλά και δυναμώνει την επίδραση της άλλης θεραπείας''. Ο ίδιος διαπίστωσε ότι ''ο χυμός Νόνι είναι απίστευτος, επειδή βοηθάει τους ανθρώπους, τους οποίους η παραδοσιακή ιατρική επιστήμη δεν μπόρεσε να βοηθήσει''. Η αυξημένη επίδραση και η εναλλακτική φαρμακευτική θεραπεία- είναι μόλις δυο αιτίες αξίας του Νόνι ως θεραπευτικού φυτού. Τα αποτελέσματα του Dr Hall ανταποκρίνονται στην αναφερόμενη πιο πάνω θετική αντίδραση στο 78% των ανθρώπων, που χρησιμοποιήσαν τον χυμό Νόνι.
Ο χυμός Νόνι έχει και ακόλουθες συμπληρωματικές ιδιότητες:
  • Η επίδραση του χυμού Νόνι παράλληλα με άλλα τροφικά συμπληρώματα ή φαρμακευτικά παρασκευάσματα.
  • Ο χυμός Νόνι βοηθάει, κατά πάσα πιθανότητα, στην πρόληψη των ασθενειών και επιδρά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μαζί με άλλα αντιοξειδωτικά.
  • Ο χυμός Νόνι συμβάλλει στην ταχύτητα ανάρρωσης των ζώων. Ο Dr Shekter, διευθυντής του Ινστιτούτου θεραπείας με φυσικές ουσίες, στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, λέει ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την παραδοσιακή χρήση του χυμού Νόνι και την επίδραση του στην υγεία. Η εργασία του βεβαίωνει, ότι οι ''καχούνα'' (αρχαίοι ομοιοπαθητικοί της Χαβάης) γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν με επιτυχία τον καρπό του Νόνι, εδώ και 1000 χρόνια. Σε μία από τις συνεντεύξεις του, βεβαιώνει ότι τα θετικά αποτελέσματα, που πέτυχαν οι γιατροί, που χρησιμοποιούσαν τον χυμό Νόνι ανταποκρίνονται στα αποτελέσματα κλινικών εξετάσεων κατά την θεραπεία με φυσικές ουσίες. Ο Dr Shekter θεράπευε εκατοντάδες πελάτες του με την βοήθεια του χυμού Νόνι και ήταν εντυπωσιασμένος με την ποικίλια ασθενειών, που αντιμετώπισε με επιτυχία.
Επισκόπηση των αποτελεσμάτων των κλινικών εξετάσεων του Dr Shekter:
  • Ο χυμός Νόνι διεγείρει την παραγωγή των Τ- λεμφοκυττάρων στο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα Τ-λεμφοκύτταρα έχουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ασθενειών.
  • Ο χυμός Νόνι δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα για λογαριασμό των μακροφάγων ή λεμφοκυττάρων, τα οποία είναι βασικά συστατικά αμυντικών δυνάμεων του οργανισμού μας.
  • Ο χυμός Νόνι αντιμετωπίζει πολλά είδη βακτηρίων.
  • Ο χυμός Νόνι κατέχει εξαιρετικές παυσίπονες ιδιότητες.
  • Ο χυμός Νόνι παρεμποδίζει την ανάπτυξη στο αρχικό στάδιο του καρκίνου και παρεμποδίζει την αύξηση καρκινικού όγκου, επιβάλλοντας τα πειραγμένα κύτταρα να λειτουργούν κανονικά. Ο Dr Shekter διαπίστωσε ότι: ''ως κλινικός θεραπευτής έχω παρατηρήσει, πως ο χυμός Νόνι παρέχει σημαντική, ακόμα και πολύπλευρη θεραπευτική επίδραση, όπως στην πρόληψη, έτσι και στην θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας''.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Dr Shekter και τις πληροφορίες άλλων ειδικών στον τομέα υγείας και πρόνοιας, με τους οποίους είχαμε επικοινωνία, καθορίστηκαν οι βασικές κατευθύνσεις στην χρήση του Νόνι, που θα συζητηθούν παρακάτω. Ανεξάρτητα από το ότι υπάρχει πληθώρα αξιόλογων χρήσεων του χυμού Νόνι, όπως δείχνουν οι πίνακες, λαμβάνονται υπ'όψιν μόνον εκείνες που έχουν κατα καλύτερο τρόπο αποδειχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου