Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει, όταν πίνουμε Χυμό ΝΟΝΙ?

Το σημαντικότερο συστατικό του ΝΟΝΙ για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ένα μεγάλο μόριο που ονομάζεται προξερονίνη. Ο καρπός ΝΟΝΙ μεγαλώνει σε άγρια κατάσταση και περιέχει 800 φορές περισσότερη προξερονίνη από τον ανανά, ο οποίος αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη πηγή. Όταν πίνετε ένα ποτήρι χυμό ΝΟΝΙ, η προξερονίνη περνάει μέσω του πεπτικού συστήματος στο παχύ έντερο και από εκεί στο συκώτι. Το συκώτι είναι η βασική αποθήκη για ένα πλήθος σημαντικών θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό μας. Ανά δύο ώρες το συκώτι διαχέει μία συγκεκριμένη ποσότητα της προξερονίνης στο αίμα μας, από το οποίο φθάνει στα διάφορα σημεία του οργανισμού μας.
Για να μπορέσει να δημιουργηθεί η ξερονίνη από την προξερονίνη, χρειάζεται τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ενζύμου με το όνομα προξερονάση, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό μας. Με μία πολύ σύνθετη διαδικασία, η προξερονίνη μετατρέπεται στο σώμα σε ξερονίνη.
Η ξερονίνη ενώνεται με τις πρωτεΐνες στο σώμα, για να δραστηριοποιήσει τις τελευταίες. Οι πρωτεΐνες είναι βιοχημικές ουσίες στον οργανισμό που εκτελούν σημαντικές λειτουργίες :
1) Δίνουν στο σώμα, το δέρμα , τα κόκκαλα και το σώμα δομή.

2) Έλκουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά, επιτρέποντας έτσι την είσοδό τους στο κύτταρο.

3) Λειτουργούν στο σώμα ως ορμόνες, ρυθμίζοντας όλες τις σωματικές λειτουργίες.

4) Λειτουργούν ως αντισώματα και υποστηρίζουν έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ως ένζυμα καθιστούν δυνατές βιοχημικές διαδικασίες στο σώμα.
Για εβδομάδες και μήνες το σώμα ανανεώνει τα ζωτικές σημασίας κύτταρά του. Η τακτική λήψη του χυμού ΝΟΝΙ επιτρέπει στο σώμα μία φυσιολογική συντεταγμένη νέα ανάπτυξη κυττάρων. Οι συνέπειες :
1) Οι ελεύθερες ρίζες αποδιώκονται.

2) Η ισορροπία των οξέων και των βάσεων αποκαθίσταται.

3) Το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται.

Ουσίες – αγγελιοφόροι στις μεμβράνες των κυττάρων ενεργοποιούνται, έτσι ώστε να εισάγουν σημαντικές θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα, ιδιαίτερα στα κύτταρα του εγκεφάλου.
Εκατομμύρια μονίμων πελατών μιλούν για εντυπωσιακές εμπειρίες, που είχαν με την τακτική λήψη του χυμού ΝΟΝΙ. (Δες σχετικά : Εμπειρίες)
Υπάρχουν πολλές συστατικές επιστολές αμερικανών, οι οποίοι για παράδειγμα μετά από λίγες εβδομάδες μετά την λήψη του χυμού ΝΟΝΙ γιατρεύτηκαν από την χρόνια αρθρίτιδά τους, και που μιλούν για την ίαση σοβαρών ασθενειών.
Η αντοχή αυξάνεται, ζωτικότητα και ευεξία γίνονται αισθητές, στα παιδιά βελτιώνεται η μαθησιακή ικανότητα και αποτρέπονται οι ασθένειες. Οι γυναίκες έχουν λιγότερα προβλήματα με την έμμηνο ρύση και την κλιμακτήριο, ενώ οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη αντοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου