Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Συχνές Ερωτήσεις!



 
    1.Τι γεύση έχει ο χυμός Tahitian NONI;
 Η γεύση ποικίλει από άτομο σε άτομο. Όσο πιο υγιές είναι ένα άτομο, τόσο καλύτερη η γεύση. Σε πολλούς, μοιάζει με καλό κρασί-χωρίς αλκοόλ. Σε άλλους, σαν χυμός βατόμουρο. Είναι μια επίκτητη γεύση που αναπτύσσεται μαζί μας. Όσο πιο πολύ πίνετε, τόσο καλύτερη σας φαίνετε η γεύση!

   2. Πόσο και πόσο συχνά πρέπει να πίνω τον χυμό Tahitian NONI;
1 κουταλάκι του γλυκού, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, μισή ώρα πριν το φαγητό. Η ποσότητα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα τις ανάγκες του καθένα. Γενικώς μπορείτε να πίνετε όσο θέλετε.

  3. Εάν δεν αισθάνομαι τίποτα- σίγουρα βοηθάει το σώμα μου;
Μερικοί θα αισθανθούν την διαφορά αμέσως, άλλοι σε μερικές ημέρες, ίσως και βδομάδα. Μερικοι πάλι, μετά από μήνες. Ακόμα και αν ''δεν αισθάνεστε τίποτα'', συνεχίστε να πίνετε τον χυμό Tahitian NONI  επειδή ακόμα δουλεύει να βοηθήσει το σώμα σας, με όποιον τρόπο το σώμα σας χρειάζεται βοήθεια. Όταν πίνετε νερό, πορτοκαλάδα, χυμό μήλου ή χυμό σταφυλιού, νιώθετε τίποτα; Ακόμα και αν δεν αισθάνεστε, συνεχίζετε να πίνετε επειδή ξέρετε ότι είναι καλό για το σώμα σας. Ο χυμός Νόνι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα με πάνω από 150 θρεπτικά συστατικά, που είναι ο λόγος που πολλοί πίνουν κάθε μέρα.

4. Αισθάνομαι πολυ υγιής. Γιατί πρέπει να πίνω τον χυμό Τahitian NONI;
Πολλοί επαγγελματίες αθλητές πίνουν τον χυμό Tahitian NONI για να βελτιώσουν την αντοχή τους, να αυξησουν την ενεργειά τους, την διανοητική ετοιμοτητά τους και πάρα πολλά άλλα. Ο καλύτερος λόγος είναι πως μπορεί να βοηθήσει να δυναμώσει το Ανοσοποιητικό Σύστημα σας.
 
 5. Ποιά είναι τα βασικά οφέλη του χυμού Tahitian NONI;
Πολλοί εχουν νιώσει περισσότερη ενέργεια, αύξηση της διανοητικής τους ετοιμότητας, καλύτερο ύπνο, υποστήριξη του Ανοσοποιητικού Συστήματος και αίσθηση ευφορίας.

6. Ποιοί πρέπει να πίνουν τον χυμό Tahitian NONI;
Οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, όποιας ηλικίας πρέπει να πίνουν τον χυμό Tahitian NONI. Ακόμα και τα ζώα και τα φυτά. Υπάρχει το Equine Essentials μόνο για άλογα! Όλα τα ζωντανά μπορούν να ωφεληθούν από τον χυμό Tahitian NONI. Είναι πιο υγιεινό και θρεπτικό από την Coke, Pepsi,Gatorade, νερό και άλλα δημοφιλή ποτά.

 7. Πρέπει να πίνω τον χυμό Tahitian NONI  για την υπόλοιπη ζωή μου;
Μόνο αν θέλετε να απολαμβάνετε την ωφέλεια από αυτόν τον θαυμάσιο χυμό για όσο ζείτε. Είναι ένας καλός τρόπος να βοηθήσετε το Ανοσοποιητικό σας Σύστημα.

8. Ποιά είναι τα συστατικά του χυμού Tahitian NONI;
Αγνός χυλός από το φρούτο Νόνι με βατόμουρα και χυμό σταφυλιού,για πιο ευχάριστη γεύση και πρόσθετα θρεπτικά συστατικά. Ο 100% χυμός Νόνι έχει πολύ άσχημη γεύση. Προσθέτοντας το βατόμουρο και το σταφύλι, κάνει την γεύση νόστιμη και ευχάριστη. Το χρώμα του χυμού Tahitian NONI είναι ρευστό σκούρο γαλαζωπό-κοκκινωπό, από το βατόμουρο. Καμία άλλη εταιρεία δεν χρησιμοποιεί βατόμουρο στον χυμό της, πιθανώς επειδή είναι υψηλό το κόστος του βατόμουρου. Η Τahitian NONI International είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής βατόμουρων στον κόσμο.


9. Γιατί η TNI χρησιμοποιεί το κατοχυρωμένο σκούρο πράσινο γυάλινο μπουκάλι;
Σαν το καλό κρασί, μόνο γυάλινο μπουκάλι χρησιμοποιείται. Χρησιμοποιώντας σκούρο μπουκάλι, προστατεύετε ο χυμός από το φως ώστε να μην επηρεαστεί η ποιότητα του χυμού. Χαμηλής ποιότητας εταιρείες Νόνι χρησιμοποιούν καθαρά πλαστικό για μπουκάλι. Επίσης, το μπουκάλι του χυμού Tahitian Noni είναι κλεισμένο με μια χρυσή ασφάλεια για την δική σας προστασία. Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού του χυμού Tahitian Noni, που έχει κερδίσει βραβεία, εμποδίζει άλλες εταιρίες Νόνι να χρησιμοποιήσουν παρόμοιο μπουκάλι και κάνει τον χυμό Tahitian Noni να ξεχωρίζει σαν προϊόν υψηλότερης ποιότητας.


10. Πόσα χρόνια χρησιμοποιείται το NONI;
Πάνω από  2.000 χρόνια  σαν φυσικό προϊόν στην Γαλλική Πολυνησία, Είναι ένα ασφαλές και θαυμάσιο φυτό, '' η βασίλισσα όλων των φρούτων''. Έγινε εμπορικά διαθέσιμο στον κόσμο πρώτη φορά από την Tahitian Noni International το 1996.


11. Υπάρχουν καθόλου παρενέργειες πίνοντας τον χυμό Tahitian NΟΝΙ;
Δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες παρενέργειες από την χρήση του χυμού Tahitian Noni.


12. Πόσο χυμός Tahitian NONI πωλείται κάθε μήνα;
Πάνω από 40 εκατομμύρια $ κάθε μήνα! Η Tahitian Noni Ιnternational έχει την πλειοψηφία στην αγορά Νόνι.


13. Ποιά είναι η τιμή ενός μπουκαλιού χυμού Τahitian NONI;
Η τιμή διαφέρει από χώρα σε χώρα. Στις Η.Π.Α η λιανική είναι 42 $ το μπουκάλι ( 1 λίτρο), συν τα μεταφορικά και πιθανοί φόροι- περίπου 48 $ σύνολο. Τιμή χονδρικής είναι διαθέσιμες σε αυτούς που έχουν γίνει Διανομείς. Οι περισσότεροι παραγγέλουν ένα κουτί από 4 μπουκάλια για χαμηλότερη τιμή. Σε άλλες χώρες, το μπουκάλι μπορείν να είναι πιο ακριβό, λόγω των μεταφορικών. Αλλά, αξίζει γιατί έχει τόσα πολλά ωφέλη. Στην Ελλάδα το μπουκάλι κοστίζει 50 Ευρώ λιανική.


14. Ο χυμός Tahitian NONI φαίνεται ακριβός. Είναι;
Στην πραγματικότητα, είναι φθηνός αν υπολογίσετε τα πολλά ωφέλη του. Αν αγοράζατε όλα τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε ένα μπουκάλι χυμού Tahitian Noni, θα σας στοίχιζε περίπου 500 $! Πολλές  ταμπλέτες συμπληρωμάτων διατροφής δεν είναι ολοκληρωτικά απορροφήσιμες από το σώμα. Ο χυμός Tahitian Noni, σαν υγρό, είναι ολοκληρωτικά απορροφήσιμος. Επίσης, ο χυμός Tahitian Noni είναι συμπυκνωμένος χυλός από Νόνι χωρίς προσθήκη νερού, όπως πολλά άλλα ροφήματα. Πολλοί φυσιολογικά πίνουν 1 ποτήρι την φορά από τα περισσότερα ροφήματα. Από τον χυμό Τahitian Noni, χρειάζεστε μόνο 2-3 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα, τουλάχιστον, για να έχετε καλή υγεία.


15. Πώς ο χυμός Tahitian NONI συγκρίνετε με τα άλλα ροφήματα υγείας και αθλητισμού;
Τα περισσότερα διάσημα ροφήματα είναι ως επί τον πλείστον νερό με προσθήκη ζάχαρης. Ελέγξτε τα συστατιικά του καθενός να βεβαιωθείτε. Ο χυμός Tahitian Noni έχει μόνο φυσική ζάχαρη από το φυτό Νόνι.


16. Ποιός κάνει καλύτερα προϊόντα προς κατανάλωση-η φύση ή ο ανθρωπος;

Φυσικα η φύση! Ο άνθρωπος φτιάχνει προϊόντα στα εργαστήρια, όπως πολλές βιταμίνες και φάρμακα. Το Morinda Citrifolia ή Νόνι φτιάχτηκε από τη φύση. Εντελώς φυσικό. Αυτό το κάνει ανώτερο από κάθε προϊόν που έχει φτιάξει ο άνθρωπος.


1 σχόλιο: