Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΥΜΟΥ ΝΟΝΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!

Ο καρπός χαρακτηρίζεται ως ισχυρό αιμοκαθαρκτικό και καθαρίζει το σώμα από βλαβερά βακτηρίδια. Σε πολλές έρευνες αποδείχθηκε αυτό που παραδοσιακοί πολυνήσιοι θεραπευτές πάντα γνώριζαν. Οι έρευνες απέδειξαν την ικανότητα του καρπού ΝΟΝΙ να δραστηριοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, να εμποδίζει ή να επιβραδύνει την αύξηση των όγκων, να ρυθμίζει τη λειτουργία των κυττάρων και να ανανεώνει κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη.
Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι δραστικές ουσίες του χυμού πράγματι αυξάνουν τη δυνατότητα των κυττάρων του σώματος να απορροφούν και να επεξεργάζονται καλύτερα θρεπτικές ουσίες, όπως βιταμίνες και μέταλλα.
Η λειτουργία της απολύτως απαραίτητης ουσίας ξερονίνης έχει θαυμάσια αποτελέσματα στην υγεία :
Δραστηριοποίηση ανενεργών ενζύμων, που βρίσκονται στο λεπτό έντερο (επειδή προσλαμβάνουμε πάρα πολλή τροφή, της οποίας λείπει ένας ικανοποιητικός αριθμός ενζύμων). Σημαντική για καλή πέψη, ήσυχα νεύρα, φυσική και συναισθηματική ενέργεια.
Προστασία των κυττάρων και διατήρηση της μορφής και της ελαστικότητάς τους, ώστε οι θρεπτικές ουσίες να είναι σε θέση να διαπερνούν τα κυτταρικά τοιχώματα και να χρησιμοποιούνται στην δημιουργία υγιών ιστών. Χωρίς την εισχώρηση αυτών των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα, τα κύτταρα δεν μπορούν να επιτελέσουν σωστά τη λειτουργία τους. Χωρίς προξερονίνη για την παραγωγή της ξερονίνης, όλα μας τα κύτταρα και ο οργανισμός υφίστανται βλάβη.
Μεγέθυνση των πόρων της μεμβράνης των κυττάρων. Έτσι οι βλαβερές ουσίες μπορούν να αποβληθούν από τα κύτταρα και οι χρήσιμες ουσίες να εισέλθουν σε αυτά.
Καλύτερη διατροφή των κυττάρων μέσω αυξημένης παροχής ενέργειας.
Μειωμένη αίσθηση πείνας, η οποία έχει ως συνέπεια την μειωμένη απόθεση λίπους στο σώμα.
Κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη μπορούν να «επισκευαστούν».
Για ανθρώπους που προσέχουν τη διατροφή τους, ο χυμός αυτός προσφέρεται ιδιαίτερα, καθώς δημιουργεί τη βάση για την δραστικότητα της προσλαμβανόμενης τροφής.
«Οι ασθένειες δε μας προσβάλλουν ξαφνικά, αλλά αναπτύσσονται από μικρές, καθημερινές αμαρτίες ενάντια στη φύση. Όταν αυτές συσσωρευτούν, οι ασθένειες ξεσπούν, φαινομενικά χωρίς προειδοποίηση.» Ιπποκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου