Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πως το ΝΟΝΙ εξουδετερώνει τον Πόνο

   Γενικά αποδεκτό είναι το γεγονός, ότι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του χυμού Νόνι από την Ταϊτή είναι η απάλειψη ενός από όλους του πόνους. Από τους Ανατολίτες θεραπευτές και "καχούνα" της Χαβάης έως τους σύγχρονους ερευνητές, όπως ο Dr Ralph Heinicke και ιατρούς, που θεραπεύουν με φυσικές ουσίες, όπως ο Dr Steve Shekter, όλοι συμφωνούν, ότι ο χυμός Νόνι μπορεί να απαλύνει τον πόνο. Οι "καχούνα" απαλύνουν τον πόνο με τον συνδιασμό χρησιμοποιήσης του χυμού Νόνι και της προσευχής.
   Όμως δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις στην ερώτηση :" πως ο χυμός Νόνι απαλύνει τον πόνο''; Προέκυψαν διάφορες θεωρίες για το πώς ο χυμός Νόνι απαλύνει τον πόνο. Ο Dr Heinicke υποθέτει, ότι στη μείωση του πόνου συμβάλλει η ξερονίνη. Ο Dr Sechter θεωρεί, ότι ο χυμός Νόνι βοηθάει τον οργανισμό στην αυτοθεραπεία και μ'αυτό απαλύνει τον πόνο. Ποιός όμως έχει δίκιο; Θεωρείται ότι και τα δύο  είναι σωστά. Κα ότι ο χυμός Νόνι σίγουρα περιέχει και πολλά άλλα άγνωστα συστατικά, που όλα μαζί βοηθούν στην απάλειψη του πόνου. 
   Τι λέει η επιστήμη για την απάλειψη του πόνου με το χυμό Νόνι από την  Ταϊτή; Αναφέρεται, ότι η ξερονίνη, η οποία είναι ένα από τα βασικά συστατικά του χυμού Νόνι, μπορεί να σταθεροποιεί τη βλάβη της δομής της πρωτεϊνης και της λειτουργίας των κυττάρων, τα οποία είναι και οι αιτίες του πόνου. Ο Dr Heinicke έχει συλλέξει την πληροφορία, που δείχνει, ότι η ξερονίνη λαμβάνει χώρο στους λήπτες ενδορφίνης. 
   Όπως υπολογίζουν οι ερευνητές, ιατροί και άλλοι, που έχουν ερωτηθεί, ο χυμός Νόνι βοηθάει το 88% των ασθενών, που υποφέρουν από πόνους. Το 1990 ο Chefiik Yunos ανέφερε, ότι ο Dr Josef Betts, ερευνητής και χημικός του FDA( Food and Drug Administration), στον διαχωρισμό των φυσικών προϊόντων στο κέντρο προστασίας των προϊόντων και σωστής διατροφής, είπε, ότι η ρίζα του δέντρου Νόνι, φαίνεται ότι έχει " παυσίπονα και απαλυντικά χαρακτηριστικά".
   Τον Μάιο του 1995, ο Dr. Solomon ήταν καλεσμένος να βγάλει λόγο στο δεύτερο παγκόσμιο συμπόσιο στη Γαλλία και είχε την ευκαιρία να μιλησει με Γάλλους επιστήμονες. Εκεί έμαθε ότι στο φαρμακευτικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου της πόλης Μετς στη Γαλλία διαπιστώσανε, πως ο χυμός Νόνι κατέχει κεντρική αναλγητική επίδραση. Η πιο απλά, μου είπαν, ότι η απάλειψη πόνου σε όλο τον οργανισμό, είναι αποτέλεσμα της επίδρασης του χυμού Νόνι στον εγκέφαλο. Ο χυμός Νόνι πετυχαίνει 75% της επίδρασης του θειικού άλατος της μορφίνης για απάλειψη πόνου. Εκτός απ'αυτό ο χυμός Νόνι δεν γίνεται συνήθεια.
   Ο Dr Shekter από παλιά με επιτυχία και σιγουριά χρησιμοποιεί το χυμό Νόνι εναντίον των ασθενειών. Πραγματικά, το χυμό Νόνι κατά συνήθεια ονομάζουν ''παυσίπονο δέντρο'' 'η '' δέντρο πονοκεφάλου''. Ο Dr Sechter θεράπευε με τη βοήθεια του χυμού Νόνι πολλούς πελάτες, που είχαν χρόνιους πόνους για διαφορετικούς λόγους. Όταν του πήρε συνέντευξη ο Dr Solomon του είπε ότι για πολλές έρευνες ανθρώπων σε όλες τις Η.Π.Α, που με επιτυχία χρησιμοποιούσαν το χυμό Νόνι για απάλειψη από ανυπόφορους πόνους.
   Απαλύνει ο χυμός Νόνι τον πόνο χωρίς τοξικά και πρόκληση συνηθισμένων αρνητικών επιδράσεων; Το 1990 οι ερευνητές διαπιστώσανε, ότι η χρήση του εκχυλίσματος του χυμού  Νόνι βοηθάει ουσιαστικά την κεντρική αναλγητική δράση στα ποντίκια. Το αναλγητικό- είναι ουσία, μειώνει ή απαλύνει τον πόνο. Οι ερευνητές παρακάτω λένε, ότι ''το εκχύλισμα του χυμού Νόνι δεν επιφέρει τοξικές δράσεις''. Υπάρχουν αρκετές διαβεβαιώσεις, ότι ο χυμός Νόνι δεν προκαλεί συνήθεια.
















 Από το βιβλίο του Dr Solomon NONI Xυμός " Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας με τον χυμό Νόνι''

1 σχόλιο:

  1. EΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΚΡΑΝΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή