Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γιατί ο χυμός Τahitian Noni είναι πραγματικά αυθεντικός;

Κανένα άλλο προϊον δεν μπορεί να συγκριθεί με το χυμό TAHITIAN NONI. Όταν πουλήθηκε η πρώτη φιάλη, ο κόσμος γνώρισε ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν-ένα προϊόν που δεν έχει αντίπαλο ή ανταγωνιστή. Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να συγκριθεί με το χυμό TAHITIAN NONI- και στόχος μας είναι να το διατηρήσουμε.
  • Ο χυμός TAHITIAN NONI είναι το πρώτο προϊόν που έχει λάβει Έγκριση Νέου Τροφίμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Η Tahitian International ελέγχει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία του χυμού TAHITIAN NONI- από την συγκομιδή του φρούτου μέχρι την μεταφορά, αυστηρές οδηγίες τηρούνται για να διασφαλιστεί η απαράμιλλη ποιότητα.
  • Ο χυμός TAHITIAN NONI παρασκευάζεται από πολτό noni, όχι αποξηραμένο noni ή noni σε σκόνη.
  • Το φρούτο που έχει συλλεχθεί για το χυμό TAHITIAN NONI προέρχεται από τα παρθένα νησιά της Ταϊτής, όπου τα δέντρα noni τρέφονται από το πλούσιο ηφαιστειακό έδαφος, τον αγνό, καθαρό αέρα και μια απαράμιλλη ομορφιά που ενσταλάζει σε κάθε φυτό.
  • Η Tahitian Noni International εξοπλίζει και στελεχώνει το μοναδικό εργοστάσιο στον κόσμο που ειδικεύεται αποκλειστικά στην έρευνα του φυτού noni. Καμία άλλη εταιρεία δεν είναι περισσότερο αφοσιωμένη στο να ξεκλειδώσει τα αρχαία μυστικά του φρούτου noni.
Για να παραγγείλετε το χυμό TAHITIAN NONI ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το διανομέα της Tahitian Noni International που αναφέρετε σε αυτό το blog.

Εγκριση Καινοτόμου Τροφής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον χυμό νόνι (TAHITIAN NONITM Juice) στις 5 Ιουνίου του 2003 (PDF): http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2003:144:0012:0012:EN:PDF

Εγκριση Καινοτόμου Τροφής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα φύλλα νόνι (TAHITIAN NONITM Noni Leaf Tea) στις 15 Δεκεμβρίου του 2008 (PDF): http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008:352:0046:0047:EN:PDF


Εγκριση Καινοτόμου Τροφής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για συμπυκνώματα νόνι και πολτό νόνι  στις 21 Απριλίου του 2010 (PDF): http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2010:102:0049:0051:EN:PDF


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου