Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Oι Ευεργετικές Ιδιότητες του Χυμού ΝΟΝΙ στο Πεπτικό Σύστημα και η Προστασία της Καρδιάς

Δημοσιευμένες επιστημονικές ανακοινώσεις, που αναφέρονται στο 1990 και που εμφανίστηκαν στο περιοδικό Pacific Science Journal, δείχνουν, ότι ο χυμός Νόνι έχει αντιβακτηριακά χαρακτηριστικά, που έχουν τη δυνατότητα να προφυλάσσουν από τις ασθένειες του πεπτικού συστήματος και την καρδιά.
   Ο Dr Gerson έλεγξε και παρουσίασε την πειστική πληροφορία, που δείχνει, ότι τα "ανδροχιόνια" ( πολύ πικρά συστατικά), που περιέχει ο χυμός Νόνι, ήδη εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζονται με επιτυχία ενάντια της σταφυλοκοκκικής μόλυνσης των αγγείων και των βακτηρίων.
   Τα ''ανδροχιόνια'' του χυμού Νόνι ερεθίζουν την ενεργητικότητα όλης της πεπτικής λειτουργίας με την απαραίτητη αύξηση έκκρισης, ενζύμων και χολής. Από τα 10.000 άτομα που ρωτήθηκαν και χρησιμοποιούσαν  το χυμό Νόνι, στο 89% αναφέρανε συμπτωματική μείωση των καρδιακών παθήσεων. 
   Η σεροτονίνη βρίσκεται στον εγκέφαλο και γενικότερα σ'όλο τον οργανισμό. Μεγαλύτερη συγκέντρωση της παραγωγής σεροτονίνης βρίσκεται στο λεπτό έντερο. Η Dr Harisson αναφέρει πολλές περιπτώσεις, που ο χυμός Νόνι καλυτέρευσε την πέψη.
   Ο Dr Robert Young διαπίστωσε, ότι ο ζυμομύκητας και οι μύκητες, προκαλούν πάθηση κυττάρων λόγω τοξινών ως αποτέλεσμα αύξησης της οξύτητας κυττάρου.Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, ο χυμός Νόνι βοηθάει στην επανόρθωση του ph στα κύτταρα ή της οξύτητας του οργανισμού, που γίνεται επιτρεπτό χάρη στην αυξημένη και καλύτερη κατανάλωση βιταμινών, φυσικών ουσιών και των πρωτεϊνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου